Over ons – Tandheelkunde Dorrestein – Amersfoort
Header afbeelding

Over ons

Kliniek Voor Tandheelkunde Dorrestein is de mondzorgpraktijk in Amersfoort, hét vertrouwde adres voor alle tandheelkundige en mondhygiëne behandelingen.

Met een enthousiast team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten staan wij klaar voor jong en oud. Wij bieden goede en professionele tandheelkundige zorg, nu en in de toekomst. In onze praktijk werken wij met moderne apparatuur. Wij werken met meerdere tandartsen en kunnen u diverse specialisaties en behandelingen bieden. Daarbij nemen wij graag de tijd voor u. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en vormt de basis van onze tandheelkundige zorg. Dat vinden wij belangrijk.

Graag ontvangen wij u in onze praktijk!

Samen met u zoeken naar de beste oplossing voor uw gebit!

Omdat wij beschikken over vele behandelmogelijkheden en expertise op locatie, hoeven wij u zelden door te verwijzen.

Nieuwe patiënten zijn welkom in onze praktijk. U kunt zich inschrijven via de website

Missie

Tandheelkunde voor iedereen, immers iedereen komt in aanmerking voor tandheelkundige zorg. Het is de missie van Kliniek Voor Tandheelkunde Dorrestein om mensen te helpen met hun gebit. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Een klacht of wens is vaak te behandelen op verschillende manieren en daarom zoeken wij samen met u, altijd naar de beste oplossing. Om goede oplossingen op maat te vinden, is het belangrijk voldoende informatie te verzamelen omtrent uw zorgvraag maar ook omtrent de status van uw gebit. Omdat wij alles tot in detail met u bespreken, kiest u altijd de meest geschikte oplossing en weet u precies wat u mag verwachten.

Onderdeel van PDA

Kliniek Voor Tandheelkunde Dorrestein is onderdeel van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen.